Regulament admini

In jos

Regulament admini

Mesaj  MaideN la data de Dum Feb 27, 2011 9:08 pm

REGULAMENT ADMINI:


Pe serverul nostru se joacă FREE GAME!
Regulamentul playerilor este valabil (in mare parte) si pentru admini !!!

Odată ajunşi Admini se cam termină cu viaţă de simplu player sau simplu slot pentru că nu vrem să cereţi Admin doar pentru a suferi de el sau pentru a fi privit altfel pe server."Vreau să am Admin ca să ajut comunitatea şi serverul" aşa am dori să vă motivaţi cererea.
Deci, sunteţi Admini! Iată cam ce ar trebui să ştiţi să faceţi sau să facem cu toţii...


1. Adminul/Moderatorul trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi admini şi playeri!

2. Adminul/Moderatorul trebuie să stea pe server ca orice player şi să intervină numai atunci când situaţia o cere! Să nu streseze jucătorii cu fel şi fel de mesaje scrise pe tot ecranul de nenumărate ori. Încercaţi să folosiţi mai mult comanda amx_say şi amx_psay "nume" decât comenzile amx_csay şi amx_tsay pentru a se păstra jocul şi ecranul cât mai puţin încărcat (VĂ RUGĂM!! ŢINEM FOARTE MULT LA ACEST ASPECT)

3. IMPORTANT! Odată ajunşi să avem Admin trebuie să consultăm mai des forumul decât atunci când eram playeri sau sloteristi, mai ales la CERERI UNBAN, CERERI SLOT, CERERI UPGRADE, RECLAMAŢII ADMINI!!! Părerea voastră este importantă! Adminii la care se va constata o prezenţă redusă pe FORUM, care vor avea reclamaţii la care întârzie mai mult de două zile să posteze cu toate că ei sunt prezenţi pe server, vor fi sancţionaţi cu suspendarea adminului timp de 1 lună (aceasta se va întâmpla dacă adminul este prezent pe server şi nu dacă are alte probleme: nu merge netul sau probleme personale)!

4. Adminul NU are voie să folosească pe server/forum cuvinte obscene, injurii sau jigniri aduse altui Admin sau player. În caz contrar se pedepseşte cu suspendarea Adminului timp de 2 luni.

5. Adminii NU au voie să se certe sau să se contrazică pe chatul playerilor!!!!! Dacă au ceva de spus, pot folosi chatul privat (amx_psay), yahoo messenger, skype sau alte chaturi private. În caz contrar se pedepseşte cu suspendarea ambilor Admini timp de 2 luni.
ATENŢIE: nesimţirea pe mess/steam/skype/amx_chat/amx_psay va fi sancţionata atât împotriva adminului cât şi împotriva jucătorilor (după caz)!!!

6. Adminii NU au voie să folosească niciun fel de cheat (wall, aim, speed, scripturi ajutătoare de orice fel, care i-ar da un avantaj faţă de ceilalţi playeri). Se pedepseşte cu scoaterea definitivă a accesului.

7. Adminii NU vor folosi comenzile din dotare pentru a face "băşcălie" de alţi admini sau playeri. Comenzile se vor folosi doar în caz de nevoie, aşa cum prevede regulamentul!!! În caz contrar adminul va fi judecat şi pedepsit în funcţie de fapta comisă de câte owneri şi co-owneri.

8. Adminii sunt obligaţi să intre pe server cu numele pe care au accesul!!!! Altfel se va considera că adminul respectiv nu doreşte accesul şi nu îşi îndeplineşte sarcinile, deci va primi downgrade la nivel de SLOT.

9. Dacă un player înjură, acesta va fi atenţionat, de preferat cu comanda amx_psay nume, sau cu comanda amx_say să nu mai înjure şi să se comporte adecvat. Dacă playerul continua să înjure, se va trece la comenzi: amx_llama, amx_slay, amx_ban IP temporar (1440 - 2880 minute), ban permanent la a doua sau a treia abatere, iar dacă playerul tot continua, se va apela la comanda de amx_destroy.

10. Dacă un player este surprins campand în mod repetat sau o perioadă mai lungă, acesta va fi somat să participe la joc. La a doua abatere, sau dacă nu se conformează, se vor aplica comenzi: amx_disarm, amx_slay, amx_slap, amx_kick (nu ban, nu destroy)!!! (ATENŢIE!!! Fiţi indulgenţi, nu impulsivi)!!!

11. FOARTE IMPORTANT!!! Adminul nu are voie să facă poze (amx_ss) înainte de a verifica playerul repectiv !!!!!!!! În caz contrar suspend 2 luni!!!

12. Sunt 5 nivele de ADMIN: Admin, Moderator, God, co-Owner şi Owner (membrii fondatori). Pe forum, Adminul nu are voie să voteze decât la CERERI SLOT şi CERERI ADMIN, moderatorul are în plus dreptul de a vota şi la CERERI MODERATOR; God, co-Qwner şi Owner votează pentru toţi.

13. Fiecare vot pe forum, va fi urmat şi de o mică explicaţie (maxim 3 rânduri), de ce PRO sau de ce CONTRA. Altfel îi va fi şters votul şi va fi atenţionat de către un admin/moderator al forumului!!!

14. Membrii staff-ului vor fi sancţionaţi doar ca urmare a deciziei celorlalţi membri (trebuie să participe toţi membri staff-ului)!!!

15. Acces la vote_map vor avea ownerii, co-ownerii şi câţiva moderatori. Votingul trebuie să conţină minim 3 hărţi (să nu se voteze "Băgăm snow? 1. Da; 2. Nu; 3. NICIODATĂ). Votingul se va face ori în primele 3 minute ale harţii curente, ori în ultimele 5 minute!!! Dacă pe server este un admin cu rang mai mare, acela va face votingul (bineînţeles, dacă acesta nu da voie altui admin să deschidă votingul).

16. Comanda amx_rr se va folosi odată maxim!!! NU FOLOSIŢI ACEASTĂ COMANDĂ ÎN TIMPUL JOCULUI PROPRIU-ZIS!!! Adminul se suspendă 7 zile!!!

17. Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de către alte persoane indiferent de motiv, va atrage de la sine pierderea accesului definitiv.

18. Comenzile amx_chat şi admin_psay nu vă vor permite folosirea unui limbaj indecent.
Sancţiune: suspendarea adminului/remove!!!

19. Nu se vor face locuri pe server la cererea jucătorilor sau pentru cunoştinţe/prieteni apropiaţi!!!

20. În cazul abaterilor sancţionate cu llama, dacă cel în cauză da retry, schimbă numele în cuvinte obscene sau mesaje, folosiţi comanda: amx_destroy + amx_addban ip 500!!!

21. Reclamele şi link-urile externe sunt strict interzise!!!
Dacă un player intra şi face reclamă o singură dată, este posibil ca de pe alte servere să i se fi bind-at vreun buton automat. Încercaţi să vorbiţi cu el să-şi rezolve problema, dacă nu cooperează se apelează la comenzile: amx_llama, amx_kick, amx_addban 500. Dacă un player face reclamă în mod repetat (intenţionat) folosiţi comanda amx_destroy, urmată de amx_addban IP 500. Daca playerul revine si tot continua cu reclamele, se va apela la ban permanent.

22. Dacă un player înjură în mod repetat şi foarte urât (cu mame şi organe interzise) acesta va primi amx_destroy dar fără a fi banat mai mult de 100 minute!!!

23. Nerespectarea atenţionării cu privire la nick-ul indecent și/sau reclamă urmată de reschimbarea acestuia (într-un nick necorespunzător) după schimbarea forţată de către admin [amx_nick Penis (nick-ul actual) Gheorghe (nick-ul viitor)] folosiţi comanda: amx_addban ip 100 Daca nici dupa banul de 100 de minute nu se potoleste, se poate parcurge la comanda de amx_destroy + amx_ban IP 1440 !!!

24. PENTRU Owneri, co-Owneri, GOD: - aveţi dreptul să opriţi un vot pe forum oricând, dacă cererea este nefondata sau dacă aveţi un motiv întemeiat pe care sunteţi rugaţi să-l menţionaţi (se votează contră, motivul + blocarea topicului)
- sunteţi rugaţi să nu votaţi primii. Votul vostru ar trebui să vină că o concluzie, deci aşteptaţi voturile celorlalţi pentru a evita "efectul de turmă"
- aveţi dreptul să propuneţi un upgrade/downgrade (în caz de downgrade, îl puteţi pune în aplicare dacă sunt dovezi/motive solide).


Orice player sau Admin care surprinde una din situaţiile de mai sus, este rugat să adune/aducă dovezi (demo, screenshots) şi să le posteze pe forum la rubrica RECLAMAŢII ADMINI, urmând ca staff-ul să ia măsuri.

CUM SCĂPĂM DE UN JUCĂTOR "PROFESIONIST":

În cazul în care un admin/moderator observă pe server un jucător suspect de cheat, acesta va porni un demo in caz de aim sau blind/ss in caz de wall, dovadă care îi va servi ca probă, dacă playerul va face reclamaţie. Dacă nu aveţi meniu ajutător pe tasta H, scrieţi în consola: record numedemo (pentru pornire demo) şi stop (pentru oprire demo). Dacă playerul foloseşte coduri, acesta va primi destroy+ban permanent. Adminul va face poze (amx_ss) numai în ultimă instanţă, dacă nu este sigur că playerul are sau nu wallhack, altfel fără poze. Adminul mai poate posta demo-ul făcut şi pe forum, cerând părerea celorlalţi şi este obligat să păstreze demo-urile timp de cel puţin o săptămână.
Dacă adminul nu are acces la comanda de ban, acesta va ruga un admin cu acces mai mare să de-a ban (dacă este vreunul pe server), dacă nu, v-a trece la comenzi: amx_kick, amx_slay. Va posta IP-ul, demo-ul şi numele playerului la rubrica Dovezi.

Fiecare admin/moderator va primi un private message! Acesta va conţine link-ul către pagina în care acest regulament este postat! Toţi adminii şi moderatorii sunt obligaţi să citească acest regulament în termen de 5 ZILE de la data PRIMIRII mesajului privat şi să posteze: în ziua de __________, la ora ____________ am citit regulamentul pentru admini al serverului şi SUNT sau NU SUNT de acord. Cei care nu sunt de acord cu acest regulament sau nu postează în termenul menţionat, vor fi automat retrogradaţi la SLOT.
avatar
MaideN
Admin

Mesaje : 34
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://castlevania.nstars.org

Sus In jos

Re: Regulament admini

Mesaj  IroN97 la data de Lun Feb 28, 2011 3:21 pm

in data de 28 feb 2011 ora 15:17 am citit regulamentul pentru adminii servarului war.sNd-clan.ro si SUNT de acord

IroN97
Admin

Mesaje : 10
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 21

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Regulament admini

Mesaj  Highlander la data de Lun Feb 28, 2011 3:38 pm

In data de 28 feb 2011 la ora 15:30 am citit regulamentul adminilor si sunt DE ACORD
avatar
Highlander

Mesaje : 2
Data de inscriere : 28/02/2011
Varsta : 22

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Regulament admini

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum