Regulament playeri

In jos

Regulament playeri

Mesaj  MaideN la data de Dum Feb 27, 2011 9:10 pm

1. După cum bine ştiţi avantajele în joc (coduri, cheats) wall, aim, burstfire, bunny-hop, silent run, etc.. sunt strict interzise pe server. La noi pe server funcţionează comanda de DESTROY. Nu ne obligaţi să o folosim pe voi.

2. Dacă vedeţi un jucător folosind aceste avantaje în joc anunţaţi adminii prin comanda SAY_TEAM @ numele codatului (mesaj ce va apărea către admini). Dacă pe server nu se afla niciun admin, vă puteţi pune în modul spectator (max. 5 min) să faceţi un demo. Scrieţi record în consolă pentru a face demo. Pentru a opri un demo, scrieţi stop tot în consolă.

3. ATENŢIE!!! NU staţi spectator mult timp (maxim 5 minute!!!) fără motiv. Dacă aveţi un motiv anume şi nu vreţi să pierdeţi slotul pe server cereţi aprobarea unui admin şi nu vă postaţi singuri spectator pentru că veţi primi kick. (excludere de pe server în acel moment).

4. Reclamă neautorizată a altor website-uri şi servere de counter-strike pe server se pedepseşte drastic cu banarea pe IP a celui care a încălcat regula! Reclamele sunt interzise atât pe chat cât şi în nick!

5. Înjurii de orice fel inclusive prescurtările (injurii clare, atac la persoană, insulte, provocări, ameninţări) se sancţionează cu avertisment şi se pedepseste cu llama. Dacă se recidivează se va folosi kick şi după caz taste/ban. Glumele au rostul lor dar în limita bunului simţ şi fără a sări calul. NU folosiţi nume care să conţină cuvinte obscene sau aluzii în acest sens;

6. NU cereţi schimbarea hărţii sau favoruri adminilor; Harta nouă se votează în ultimele 5 minute ale hărţii anterioare.

7. NU se fac cereri de admin şi slot pe server, se sancţionează cu llama/kick; Pentru asta avem un topic numit Cerere Slot/Upgrade pe forum! Pentru admin/slot trebuie să îndeplineşti cât mai multe ore pe server (activitate) + câteva redirecte.

8. Reclamaţiile se fac pe forum, nu pe server! Dacă aveţi ceva de comentat împotriva vreunui jucător/admin, vă rugăm să o faceţi pe forum în categoria special creată pentru reclamaţii!

9. Numele (nick-ul) de pe server trebuie să coincidă cu cel de pe forum şi trebuie să aibă minim 3 caractere! (motiv: gametracker)

10. Este free game, dar nu abuzaţi de CAMPING (slay, kick, BAN), mai bine deloc. Ce rost are?

11. Daca aveti nume rezervat (slot) sunteţi obligaţi să jucaţi cu numele pe care aveţi slotul. Altfel primiti downgrade la simplu player!!!!!

12. Fara cereri idioate pe server de genu, bagati /rank, /top15, pluginul x,y,z etc... Acest gen de cereri se vor face pe forum.

Orice spun/fac Adminii pe server, acceptaţi tăcit. Dacă ceva nu vă convine puteţi să îi întrebaţi pe server doar "de ce?", restul postaţi pe forum (suntem conştienţi că Adminii sunt şi ei oameni şi mai pot greşi dar dacă există dialog orice se poate rezolva).
avatar
MaideN
Admin

Mesaje : 34
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://castlevania.nstars.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum