Regulamentul forumului

In jos

Regulamentul forumului

Mesaj  MaideN la data de Dum Feb 27, 2011 9:20 pm

REGULAMENT FORUM !


1. Fiecare utilizator se poate înregistra și folosi un singur cont. Înregistrările multiple și folosirea mai multor conturi, duce la o banare permanentă a tuturor conturilor.

2. Este interzisă postarea de informații, fișiere, etc. cu încălcarea dreptului de autor și a drepturilor conexe prevăzute de Legea 8/1996, precum și a oricăror alte drepturi ale terților. În caz de vreți să prezentați ceva dintr-un articol folosiți cuvintele voastre sau funcția de citat

3. Este interzisă folosirea excesivă a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate.

4. Sunt interzise link-urile puse în scop comercial către alte site-uri, absolut orice link sau trimitere către orice site în semnătura, topicuri, discuţii, etc.

5. Atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportament nepotrivit sau ofensator sunt strict interzise!

6. Nu scrieți 2 mesaje unul după altul (duble posting)! În caz de nevoie editați mesajul anterior.

7. Înainte de a posta un nou topic, asigurați-vă că subiectul nu a fost discutat de alți utilizatori în prealabil. Folosiți optiunea SEARCH pentru a fi sigur că nu încălcați regulamentul. Adminii și Moderatorii își rezervă dreptul de a șterge sau închide un asemenea topic.

8. Nu sunt permise și vor fi sterse nick-uri asemănătoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, făcute special pentru a crea confuzie.

9. Să vă abțineți de la a răspunde cu o insultă dacă sunteți provocat sau consideraţi că altcineva a postat un mesaj "inflamator". Nu contează cine a început primul. Folosiți funcția de raportare a unui post pentru a atrage atenţia moderatorilor asupra acelei persoane.

10. Să folosiți funcția de raportare a posturilor dacă întâlniți un mesaj care contravine regulilor dar nu abuzaţi de acest lucru.

11. Sunt interziste: trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar dacă este făcută prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori în lanț" ori mailuri în masă, mesaje instant etc; este de asemenea interzisă publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința căroră s-a probat în trecut potențialul infracțional.

12. Transmiterea de informații false, vulgare, defăimătoare, pornografice, cu orientare sexuală, înjurături, insulte sau orice alte activități ilegale pe teritoriul Romaniei! Rasismul, antisemitismul și atacul la persoană sunt și ele interzise. Mesajele exprimă parerea autorilor, care sunt singurii responsabili pentru consecinţele (legale sau de altă natură) ale publicării acestora.

13. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor.

14. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând acest lucru se impune.

15. Ca utilizator trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dvs. să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi făcuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot duce la compromiterea datelor.

16. Acest forum utilizează fişierele de tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dvs. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii, ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum.

17. Adresele de e-mail sunt utilizate atât pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă (chiar şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă), cât şi pentru comunicarea încălcărilor regulilor de conduită (fraude) făcute pe acest forum, precum şi măsurile luate pentru combaterea lor.

18. Cu toţii încercăm să atacăm problema şi nu utilizatorii iar nick-ul de pe server obligatoriu să fie identic cu cel de pe forum.

19. Vă rugăm să reţineţi că la fiecare mesaj publicat IP-ul dvs este înregistrat, în eventualitatea banării pe acest forum şi contactării ISP-ului dvs. Acest lucru se va petrece când regulile prezentate mai sus vor fi încălcate în mod voit şi repetat. Mai întâi se va impune banarea temporară de 7 zile, după care, în funcţie de gravitatea situaţiei, utilizatorul poate fi banat permanent.

* Orice post considerat total off-topic va fi sters de moderatori, fără avertizare prealabila.
avatar
MaideN
Admin

Mesaje : 34
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 29

Vezi profilul utilizatorului http://castlevania.nstars.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum